Ilmoittautuminen Meripäiväparaatiin

Meripäiväparaatiin ilmoittautuminen alkaa torstaina 20.6.2019 klo 9:00.

Emme käsittele tätä ennen saapuneita lomakkeita. Paikat ryhmään täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luethan alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista.

Ohjeet:

1. Ennen ilmoittautumista, lue säännöt ja Kotkan Tanssiyhdistys Moven tietosuojaseloste. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kotkan tanssiyhdistys Moven sääntöjä ja annat luvan tietojesi tallentamiselle tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuvattuun tarkoitukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa.

3. Täytä ilmoittautumislomakkeen jokainen kohta huolellisesti. Erityisesti sähköpostiosoite tulee olla oikein kirjoitettu. Puutteellisesti täytetty lomake ei välttämättä tule perille, jolloin ilmoittautuminen ei rekisteröidy eikä vahvistusta voida lähettää.

4. Lomakkeen lähetettyäsi saat viikon 26 aikana ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen rekisteröitymisestä. Jos vahvistusta ei kuitenkaan saavu määräajassa, pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumislomakkeen uudelleen.

5. Lähetämme myös infoa tulevista harjoituksista vahvistuksen mukana.

6. Paitakoon tarvitsemme, jotta voimme varata tanssijoille oikeankokoiset paraativaatteet.

JOS JOSTAKIN SYYSTÄ ET SAA VAHVISTUSVIESTIÄ ILMOITTAUTUMISEESI, OLE HYVÄ JA OTA YHTEYS SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN kotkantanssiyhdistysmove@gmail.com

ILMOITTAUTUMISOMAKE

Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Huoltajan etu- ja sukunimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Ryhmä, johon osallistui kaudella 2018-2019 *
Paidan koko 110/120
Paidan koko 130/140
Paidan koko 150/160
Paidan koko XS
Paidan koko S
Paidan koko M
Paidan koko L
Paidan koko XL
Paidan koko XXL
Minua saa kuvata harjoituksissa oppimistarkoitukseen.
Minusta saa julkaista kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa Kotkan tanssiyhdistys Moven kanavilla.
Olen lukenut Kotkan tanssiyhdistys Moven säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä. *
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen. *
Minut saa lisätä tanssiryhmän Whatsapp- tai Facebook-ryhmään ryhmän sisäistä viestintää varten.
Muuta infoa
Varmenne