Kotkan Tanssiyhdistys Move Ry

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on Kotkassa vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta sekä edistää ja tukea tanssitoiminnan kehitystä Kotkassa. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tanssitunteja, näytöksiä ja muita esiintymisiä.

8.8.2022

Syksyn lukujärjestys on nyt julkaistu!

Tunteja pidetään tänä vuonna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Hovinsaaren koululla, yhteistötalo Messillä sekä Nelosteatterilla. Lukujärjestykseen pääset tutustumaan tästä.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa viime kevään oppilaille lauantaina 13.8.2022 klo 9.00 ja uusille oppilaille sunnuntaina 14.8.2022 klo 9.00. Ilmoittautumislomake avautuu nettisivuillemme, kun ilmoittautuminen on käynnissä.

2.8.2022

Syksyn ja uuden tanssikauden aloitus lähestyy!

Lukujärjestys on suunnitteilla ja julkaisemme sen heti, kun tunnit ovat löytäneet paikkansa. Ilmoittautuminen syksyn tunneille alkaa elokuun puolivälissä.

Lisätietoa myöhemmin. Pian mennään taas!

Kotkan Tanssiyhdistys Move ry:n löydät myös sosiaalisesta mediasta!

Facebook: Kotkan tanssiyhdistys Move

Instagram: kotkantanssiyhdistysmove