Kotkan Tanssiyhdistys Move Ry

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on Kotkassa vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta sekä edistää ja tukea tanssitoiminnan kehitystä Kotkassa. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tanssitunteja, näytöksiä ja muita esiintymisiä.

28.3.2020

Tämän hetkisistä olosuhteista johtuen, Kotkan tanssiyhdistys Move ry on päättänyt keskeyttää kevätkauden. Olemme laittaneet lisätietoja toiminnastamme ja käytännön asioista sähköpostilla jäsenille ja vanhemmille.

Haluamme kiittää jokaista tanssijaa ja huoltajaa valitettavan lyhyestä, mutta sitäkin upeammasta tanssikaudesta!

Infoamme jatkosta heti tilanteen niin salliessa nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.