Kotkan Tanssiyhdistys Move Ry

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on Kotkassa vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta sekä edistää ja tukea tanssitoiminnan kehitystä Kotkassa. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tanssitunteja, näytöksiä ja muita esiintymisiä.

8.1.2021

Kotkan tanssiyhdistys Move ry:n kevätkausi pyritään aloittamaan 1.2.2021, mikäli rajoitukset ja pandemiatilanne niin sallivat. Asiasta on ilmoitettu jäsenillemme sähköpostitse.

Uusien jäsenten ilmoittautuminen aukeaa, kun tiedämme, koska pääsemme aloittamaan kevätkauden.

1.12.2020

Tämän hetkisistä rajoitteista johtuen, Kotkan tanssiyhdistys Move ry on päättänyt keskeyttää syyskauden. Olemme laittaneet lisätietoja toiminnastamme ja käytännön asioista sähköpostilla jäsenille ja vanhemmille.

Haluamme kiittää jokaista tanssijaa ja huoltajaa hienosta syyskaudesta!

Infoamme jatkosta ja kevätkauden alkamisesta mahdollisimman pian.