Ilmoittautuminen syksyn 2020 tanssitunneille

Tanssitunneille ilmoittautuminen alkaa 15.8.2020 klo 9:00 viime keväänä tanssineille oppilaille ja 16.8.2020 klo 9:00 uusille oppilaille.

Huomioithan että, emme käsittele tätä ennen saapuneita lomakkeita. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista:

1. Ennen ilmoittautumista, lue säännöt ja Kotkan Tanssiyhdistys Moven tietosuojaseloste. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kotkan tanssiyhdistys Moven sääntöjä ja annat luvan tietojesi tallentamiselle tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuvattuun tarkoitukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa.

3. Täytä ilmoittautumislomakkeen jokainen kohta huolellisesti. Erityisesti sähköpostiosoite tulee olla oikein kirjoitettu. Puutteellisesti täytetty lomake ei välttämättä tule perille, jolloin ilmoittautuminen ei rekisteröidy eikä vahvistusta voida lähettää.

4. Lomakkeen lähetettyäsi saat muutaman päivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen rekisteröitymisestä. Jos vahvistusta ei kuitenkaan saavu määräajassa, pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumislomakkeen uudelleen.

5. Mikäli valitsette laskutustavaksi sähköpostilaskun, lasku lähetetään samaan osoitteeseen, johon ilmoittautumisvahvistus lähetetään.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv) *
Puhelinnumero *
Huoltajan etu- ja sukunimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite (HUOM! Tähän osoitteeseen lähetetään ilmoittautumisen vahvistus. Jos osoite on kirjoitettu väärin, ilmoittautumista ei voida vahvistaa) *
Perhealennus: Kotkan tanssiyhdistys Movella tanssiva perheenjäseneni (nimi ja ryhmä)
Ilmoittaudun anytimelaiseksi (130e/lukukausi, oikeuttaa käymään kaikilla valitsemillaan omantasoisilla tunneilla)
Ilmoittaudun seuraaville tunneille:
Satutanssi 3-4v (ti 17:15-17:45, Nelosteatteri) TÄYNNÄ
Satutanssi 5-6v (ti 17:50-18:35, Nelosteatteri)
Junioritanssi (ke 17:15-18:15, Lyseo)
Streettanssi alkeet 8-12-vuotiaat (ke 18:20-19:20, Lyseo)
Streettanssi alkeet yli 13-vuotiaat (ma 16:55-17:55, Messi)
Streettanssi keskitaso (ma 19:05-20:05, Messi)
Streettanssi jatko (ti 19:45-20:45, Nelosteatteri)
Showtanssi alkeet TÄYNNÄ (ma 18:00-19:00, Messi)
Showtanssi keskitaso (ti 18:40-19:40, Nelosteatteri)
Showtanssi jatkotaso (ma 20:00-21:00, Lyseo)
Nykytanssi alkeet (to 17:00-18:00, Nelosteatteri)
Nykytanssi keskitaso (ke 19:25-20:25, Lyseo)
Nykytanssi jatkotaso (to 18:05-19:05, Nelosteatteri)
Aikuisbaletti (to 19:05-20:05, Nelosteatteri)
Aikuistanssi nyky/show (to 20:05-21:05, Nelosteatteri)
Aikuistanssi street/show TÄYNNÄ (ma 19:00-20:00, Lyseo)
Tanssitaustani ja muuta infoa
Osallistuin Moven tunneille kevätkaudella 2020 *
Minua saa kuvata tanssitunnilla oppimistarkoitukseen. *
Minusta saa julkaista kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa Kotkan tanssiyhdistys Moven kanavilla. *
Olen lukenut Kotkan tanssiyhdistys Moven säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä *
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen *
Minut saa lisätä tanssiryhmän whatsapp- tai Facebookryhmään ryhmän sisäistä viestintää varten *
Laskutustapa (Sähköpostilaskun valitessasi lasku lähetetään samaan osoitteeseen, johon ilmoittautumisvahvistus lähetetään.) *
Muu laskutusosoite (Mikäli laskun maksaja on eri kuin ilmoittaja)
Varmenne
Kirjoita varmenne
Lähetä lomake

Pyrimme lähettämään vahvistukset mahdollisimman pian. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Jos jostakin syystä et saa vahvistusviestiä ilmoittautumiseesi MUUTAMAN PÄIVÄN KULUESSA, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kotkantanssiyhdistysmove@gmail.com.