Ilmoittautuminen kevään 2020 tanssitunneille

Tanssitunneille ilmoittautuminen alkaa 2.1.2020 klo 17:00.

Huomioithan että, emme käsittele tätä ennen saapuneita lomakkeita. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista:

1. Ennen ilmoittautumista, lue säännöt ja Kotkan Tanssiyhdistys Moven tietosuojaseloste. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kotkan tanssiyhdistys Moven sääntöjä ja annat luvan tietojesi tallentamiselle tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuvattuun tarkoitukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa.

3. Täytä ilmoittautumislomakkeen jokainen kohta huolellisesti. Erityisesti sähköpostiosoite tulee olla oikein kirjoitettu. Puutteellisesti täytetty lomake ei välttämättä tule perille, jolloin ilmoittautuminen ei rekisteröidy eikä vahvistusta voida lähettää.

4. Lomakkeen lähetettyäsi saat muutaman päivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen rekisteröitymisestä. Jos vahvistusta ei kuitenkaan saavu määräajassa, pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumislomakkeen uudelleen.

5. Mikäli valitsette laskutustavaksi sähköpostilaskun, lasku lähetetään samaan osoitteeseen, johon ilmoittautumisvahvistus lähetetään.

JOS JOSTAKIN SYYSTÄ ET SAA VAHVISTUSVIESTIÄ ILMOITTAUTUMISEESI, OLE HYVÄ JA OTA YHTEYS SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN kotkantanssiyhdistysmove@gmail.com

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Etunimi *
Sukunimi *