KOTKAN TANSSIYHDISTYS MOVE RY ON MUKANA KOTKAN MERIPÄIVILLÄ 2022!

MERIPÄIVÄPARAATI KE 27.7.2022

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on mukana Meripäiväparaatissa keskiviikkona 27.7.2022 klo 18.00. Paraati kulkee tänä vuonna Kymenlaaksonkatua pitkin Papinkadulle ja aina Itäkadulle asti.

Meripäiväparaatiin voivat ilmoittautua kaikki Moven jäsenet alkeis-ryhmistä alkaen.

Meripäiväparaatiin harjoittelemme 4 kertaa. Harjoitukset pidetään klo 18.30 - 19.15 Kotkan Prisman parkkihallin ylimmässä kerroksessa katolla:
Torstai 14.7.2022
Maanantai 18.7.2022
Torstai 21.7.2022
Maanantai 25.7.2022

MERIPÄIVÄESIINTYMINEN TO 28.7.2022

Kotkan tanssiyhdistys Move ry esiintyy Meripäivällä torstaina 28.7.2022 klo 13.15 - 13.45. Esiintymispaikka ilmoitetaan myöhemmin. Esiintymiseen pääset mukaan osallistumalla kesän ryhmiin.

Kesän ryhmiin voivat osallistua kaikki Moven kuluneella kaudella tanssineet 10-vuotiaista ylöspäin. Ryhmillä on yhdet omat koreografiat ja tämän lisäksi yhteistanssit, joihin osallistuvat kaikki tanssijat esityksen alussa ja lopussa. Yhteistanssit harjoitellaan kahdella viimeisellä kerralla, jolloin pidetään puoli tuntia pidemmät harjoitukset. Harjoituksia pidetään yhteensä kuusi kertaa ja jotta pääset esiintymään, tulee sinun osallistua vähintään neljiin (4) harjoituksiin. Tarkistathan siis kalenterisi ennen kuin ilmoittaudut ryhmään. Molempiin ryhmiin mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta tanssijaa.

Kesäryhmät pidetään Nelosteatterilla (Satamakatu 4) tiistaisin ajalla 21.6. - 26.7.2022.
Klo 17.00 - 18.00 Kesäryhmä 1
Klo 18.00 - 19.00 Kesäryhmä 2
Huom! 19.7. ja 26.7. harjoitukset ovat pidemmät: 17.00 - 18.30 ja 18.00 - 19.30

KESÄRYHMÄ 1:
Tämä tunti on perustason tunti alkeistasoisille tanssijoille (yli 10-vuotiaat), jossa keskitytään enemmän hauskanpitoon ja tanssimisen iloon. Esitettävään koreografiaan otetaan vaikutteita eri tanssityyleistä, joten mukaan voi tulla niin nykytanssin, shown kuin streetinkin tanssija. Tanssi esitetään ulkona, joten otathan tunneille kengät mukaan.

KESÄRYHMÄ 2:
Tämä ryhmä on tarkoitettu keskitasosta ylöspäin tanssiville tanssijoille, olematta kuitenkaan liian haastava tunti. Esitettävään koreografiaan otetaan vaikutteita eri tanssityyleistä, joten mukaan voi tulla niin nykytanssin, shown kuin streetinkin tanssija. Tanssi esitetään ulkona, joten otathan tunneille kengät mukaan.

Meripäiväparaatiin ja -esiintymiseen ilmoittautuminen alkaa torstaina 2.6.2022 klo 9:00 ja päättyy viimeistään 19.6.2022.

Emme käsittele tätä ennen saapuneita lomakkeita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luethan alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista.

Ohjeet:

1. Ennen ilmoittautumista, lue säännöt ja Kotkan Tanssiyhdistys Moven tietosuojaseloste. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kotkan tanssiyhdistys Moven sääntöjä ja annat luvan tietojesi tallentamiselle tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuvattuun tarkoitukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa.

3. Täytä ilmoittautumislomakkeen jokainen kohta huolellisesti. Erityisesti sähköpostiosoite tulee olla oikein kirjoitettu. Puutteellisesti täytetty lomake ei välttämättä tule perille, jolloin ilmoittautuminen ei rekisteröidy eikä vahvistusta voida lähettää.

4. Lomakkeen lähetettyäsi saat viikon aikana ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen rekisteröitymisestä. Jos vahvistusta ei kuitenkaan saavu määräajassa, pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumislomakkeen uudelleen.

5. Lähetämme myös infoa tulevista harjoituksista vahvistuksen mukana.

JOS JOSTAKIN SYYSTÄ ET SAA VAHVISTUSVIESTIÄ ILMOITTAUTUMISEESI, OLE HYVÄ JA OTA YHTEYS SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN kotkantanssiyhdistysmove@gmail.com

Ilmoittautumislomake

Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Huoltajan etu- ja sukunimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Ryhmä, johon osallistuin kaudella 2021-2022 *
Osallistun Meripäivillä seuraaviin:
Meripäiväparaati
Kesäryhmä 1, alkeet/keski 10v->
Kesäryhmä 2, keski/jatko/aikuistanssi
Minua saa kuvata harjoituksissa oppimistarkoitukseen.
Minusta saa julkaista kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa Kotkan tanssiyhdistys Moven kanavilla.
Olen lukenut Kotkan tanssiyhdistys Moven säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä. *
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen. *
Minut saa lisätä Whatsapp-ryhmään ryhmän sisäistä viestintää varten.
Muuta infoa
Varmenne
Kirjoita varmenne
Lähetä lomake

Kotkan Tanssiyhdistys Move ry:n löydät myös sosiaalisesta mediasta!

Facebook: Kotkan tanssiyhdistys Move

Instagram: kotkantanssiyhdistysmove