Tunnit ja hinnat

HINNAT LUKUKAUDELLE

Satutanssi (30/45min)
55,00e /lukukausi

Muut tunnit (60/75min)
65,00e /lukukausi

Anytime (valitsemasi määrä omantasoisiasi tunteja)
135,00e /lukukausi

Jäsenmaksu
10,00e /koko vuosi

Perhealennus -10%

Jäsenmaksu kaikilta tanssijoilta koko vuodelle 10e.

Kurssihinnat ovat per lukukausi, eli laskutus tapahtuu kahdesti vuodessa: syksyllä ja keväällä.TASOT


Tanssitunneillemme ovat tervetulleita kaiken ikäiset tanssinharrastajat. Osa tunneista, etenkin lasten tunnit, on ryhmitelty iän mukaan kehitystasoa rajataksemme.

Tasoilla eteneminen vaihtelee tanssijan yksilöllisen kehityksen mukaan, eikä tasoilla välttämättä nousta ylöspäin vuosittain. Ohjaajat ohjaistavat ryhmäläisiään kauden päättyessä seuraavasta tasosta. Jos sinulla on pienintäkään epäilystä sinulle oikeasta tasosta, otathan meihin yhteyttä ennen kuin ilmoittaudut. Näin helpotat työtämme sekä varmistat itsellesi oikean tason ja ryhmän.TUNTIKUVAUKSET
 

Satutanssi 3-4v ja 5-6v

Tanssin perusteisiin tutustumista erilaisten leikkien ja mielikuvien avulla. Tunneilla tutustutaan myös eri tanssilajien perusteisiin ja harjoitetaan lasten omaa ilmaisua tanssillisin keinoin. Suunnattu 3-4- ja 5-6-vuotiaille.

Junioritanssi 7-9v

Hauska tunti, jossa opetellaan liikkumaan eri tavoin musiikin tahdissa. Tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin mm. streettanssiin ja showtanssiin sekä käydään lajille ominaisia perustekniikoita läpi.

Streettanssi, yli 9v

Streettanssi eli katutanssi (street dance) sekoittaa eri tyylejä, jotka ovat lähtöisin "kadulta". Näitä ovat mm. hiphop, breakdance ja locking. Vauhdikas katutanssilaji, joka sopii niin tytöille kuin pojillekin. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista sekä koreografiaosuudesta. Hauskaa ja mukaansatempaavaa! Ryhmiä kaikenikäisille niin aloittelijoille kuin edistyneillekin vähintään 9-vuotiaille harrastajille.

Showtanssi, yli 9v

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa painottuu liikkeen esittäminen. Dynaamisilla ja vauhdikkailla tanssitunneilla lämmitellään, harjoitetaan showtanssin perustekniikoita sekä panostetaan monipuolisiin tanssisarjoihin ja esiintymiseen. Ryhmiä on niin aloittelijoille kuin edistyneillekin, vähintään 9-vuotiaille harrastajille.

Nykytanssi, yli 11v

Omaan kehonkieleen ja ilmaisuun keskittyvällä tunnilla luodaan nykytanssille tyypillisiä kokonaisvaltaista liikettä hyväksikäyttäviä sarjoja. Tunneilla harjoitellaan liikettä eri tasoissa ja tehdään erilaisia improvisaatioharjoituksia. Ryhmät nykytanssin ilmaisullisen luonteen vuoksi jo jonkin aikaa tanssineille ja edistyneille, vähintään 11-vuotiaille harrastajille.

Aikuistanssi

Aikuistanssin tunnilla tehdään erilaisia tanssisarjoja, joiden tarkoituksena on pitää hauskaa, irroitella ja vähitellen saada liikeistä luontevia ja jatkuvia. Kauden aikana harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa ja tehdään näytökseen koreografia hauskalla ja rennolla otteella. Tällä tunnilla tärkeintä on hyvä meininki ja tanssimisen ilo. Tunti on perustason tunti, joka sopii aloittelijalle tai tanssia aikaisemmin harrastaneelle. Tunnilla on on hyvä olla jalkineet mukana, osa tunnista ollaan paljain jaloin. 

Aikuisbaletti

Baletti kehittää mm. kehonhallintaa, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikuisbaletin tunnilla näitä asioita harjoitellaan klassisen baletin tekniikkaharjoitusten ja liikkuvampien keskilattiaharjoitusten avulla. Lisäksi tunneilla harjoitellaan tanssikoreografiaa kauniin musiikin säestämänä. Tunnilla lähdetään liikkeille alkeista, joten tunti sopii hyvin aloittelijoille, hieman tanssia harrastaneille tai unohtuneen harrastuksen pariin palaavalle. Treenivaatteiksi sopivat vartalonmyötäiset vaatteet ja tossut. Vaikka ryhmän nimi on aikuisbaletti, mukaan ovat tervetulleita myös hieman nuoremmat tanssijat yläasteikäisistä lähtien.

Kaikissa ryhmissä tasoilta siirrytään eteenpäin ohjaajien ohjeistuksen mukaan. Ryhmän ohjaaja arvioi lukuvuosittain kunkin tanssijan yksilöllistä kehitystasoa ja sen perusteella ohjaa tanssijat sopivalle tasolle seuraavaa lukukautta ajatellen.
 

Tunneilla edellytämme tanssijoiltamme asianmukaista varustusta, eli tanssimiseen sopivia treenivaatteita sekä tunnista ja ohjeistuksesta riippuen tanssilenkkareita, tossuja, sukkia tai paljaita jalkoja.

 

Kotkan Tanssiyhdistys Move ry:n löydät myös sosiaalisesta mediasta!

 

Facebook: Kotkan tanssiyhdistys Move

 

Instagram: kotkantanssiyhdistysmove

 
Puhekupla
Puhekupla
Puhekupla
Puhekupla
Puhekupla