Kevään 2019 ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 2.1.2019 klo 9:00.

Emme käsittele tätä ennen saapuneita lomakkeita. Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjeet:

1. Ennen ilmoittautumista, lue säännöt ja Kotkan Tanssiyhdistys Moven tietosuojaseloste. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan Kotkan tanssiyhdistys Moven sääntöjä ja annat luvan tietojesi tallentamiselle tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kuvattuun tarkoitukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa.

3. Täytä ilmoittautumislomakkeen jokainen kohta huolellisesti. Erityisesti sähköpostiosoite tulee olla oikein kirjoitettu. Puutteellisesti täytetty lomake ei välttämättä tule perille, jolloin ilmoittautuminen ei rekisteröidy eikä vahvistusta voida lähettää.

4. Valitse listasta tunti/tunnit joille ilmoittaudut. Tarkista huolellisesti, että ilmoittaudut varmasti oikeaan ryhmään, tasoon ja oikealle päivälle, jotta vältytään sekaannuksilta. Voit kysyä sinulle sopivasta tasosta viime vuoden Moven ohjaajaltasi sähköpostitse tai tiedustella itsellesi sopivaa tasoa/ryhmää yhteydenottolomakkeen kautta.
HUOMAA, ETTÄ MIKÄLI HALUAMASI RYHMÄ ON TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE. ILMOITAMME SINULLE, JOS PAIKKA VAPAUTUU.

5. Lomakkeen lähetettyäsi saat muutaman päivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen rekisteröitymisestä. Jos vahvistusta ei kuitenkaan saavu määräajassa, pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumislomakkeen uudelleen.

JOS JOSTAKIN SYYSTÄ ET SAA VAHVISTUSVIESTIÄ ILMOITTAUTUMISEESI, OLE HYVÄ JA OTA YHTEYS SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN kotkantanssiyhdistysmove@gmail.com

ILMOITTAUTUMISOMAKE

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika *
Puhelinnumero *
Huoltajan nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Sähköpostiosoite (HUOM! Tähän osoitteeseen lähetetään ilmoittautumisen vahvistus. Jos osoite on kirjoitettu väärin, ilmoittautumista ei voida vahvistaa) *
Perhealennus: Kotkan tanssiyhdistys Movella tanssiva perheenjäseneni (nimi ja ryhmä)
Ilmoittaudun anytimelaiseksi (130e/lukukausi, oikeuttaa käymään kaikilla valitsemillaan omantasoisilla tunneilla)
Ilmoittaudun seuraaville tunneille:
Nykytanssin alkeet (ma 17:00-18:00, Lyseo)
Viikonloppukurssi, yli 15v
Showtanssin keskitaso (ma 18:00-19:00, Lyseo)
Satutanssi 3-4v. (ma 17:00-17:30, Messi) TÄYNNÄ
Satutanssi 5-7v. (ma 17:30-18:15, Messi) TÄYNNÄ
Aikuistanssi nyky/show (ma 18:15-19:15, Messi) TÄYNNÄ
Nykytanssin jatko (ma 19:15-20:15, Messi)
Street alkeet yli 13v. (ti 17:00-18:00, Nelosteatteri) TÄYNNÄ
Nykytanssin keskitaso (ti 18:00-19:00, Nelosteatteri)
Aikuistanssi street/show (ti 19:00-20:00, Nelosteatteri) TÄYNNÄ
Street alkeet 8-12v. (ke 17:00-18:00, Lyseo) TÄYNNÄ
Street keskitaso (ke 18:00-19:00, Lyseo)
Junioritanssi (to 17:00-18:00, Nelosteatteri) MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ
Showtanssin alkeet (to 18:00-19:00, Nelosteatteri) MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ
Showtanssin jatko (to 19:00-20:00, Nelosteatteri) TÄYNNÄ
Street jatko (to 20:00-21:00, Nelosteatteri)
Osallistuin Moven tunneille syyskaudella 2018 *
Tanssitaustani ja muuta infoa
Minua saa kuvata tanssitunnilla oppimistarkoitukseen.
Minusta saa julkaista kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa Kotkan tanssiyhdistys Moven kanavilla.
Olen lukenut Kotkan tanssiyhdistys Moven säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä *
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen *
Minut saa lisätä tanssiryhmän whatsapp- tai Facebookryhmään ryhmän sisäistä viestintää varten *
Varmenne