Kotkan Tanssiyhdistys Move Ry

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on Kotkassa vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta sekä edistää ja tukea tanssitoiminnan kehitystä Kotkassa. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tanssitunteja, näytöksiä ja muita esiintymisiä.

Ajankohtaista

Syyslomaa vietetään myös Kotkan tanssiyhdistys Movella viikolla 43, jolloin emme pidä tanssitunteja. Poikkeuksena viikonloppukurssi, joka alkaa syyslomaviikon sunnuntaina.

Showpainotteinen viikonloppukurssi on taas tulossa! Lisätietoja kurssista löydät Tunnit ja hinnat-osiosta ja tuntien ajankohdat löydät Lukujärjestys-osiosta. Ilmoittautuminen kurssille alkaa maanantaina 14.10.2019 klo 9:00 ja kurssi alkaa 27.10.2019. Tervetuloa mukaan!